Dissabte, 23 octubre 2021
IniciInclusió SocialBarcelona dona suport a la inclusió dels infants i joves amb discapacitat...

Barcelona dona suport a la inclusió dels infants i joves amb discapacitat en les activitats ‘T’estiu molt’ 2021

Les entitats poden presentar la sol·licitud de monitor/a de suport del 26 d’abril al 25 de maig

cartell de la campanya t'estiu molt
Cartell de la campanya ‘T’estiu molt’ 2021 // Foto: Ajuntament de Barcelona

La campanya ‘T’estiu molt’ és un programa de l’Ajuntament de Barcelona que cada any ofereix més d’un miler d’activitats educatives i engrescadores, perquè els infants i adolescents de Barcelona d’1 a 19 anys gaudeixin del període de vacances. Hi han més de 350.000 places per triar, en diferents entorns i per a totes les edats, encara que estan subjectes a l’evolució de la pandèmia.

Un any més els nens i les nenes amb discapacitat podran participar de qualsevol de les activitats programades, que hauran de garantir la seva inclusió amb una programació i uns mitjans tècnics i humans adients per la seva plena participació. L’edat màxima, en el cas d’infants o adolescents amb discapacitat, és de 21 anys, dos anys més que la resta de persones participants.

En cas que sigui necessari, l’entitat organitzadora de l’activitat podrà sol·licitar a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) el suport d’un monitor/a per atendre aquells infants i joves que, per la seva discapacitat, presentin dificultats en la inclusió en el grup. El termini de presentació de la sol·licitud de monitor/a de suport serà del 26 d’abril al 25 de maig de 2021, ambdós inclosos.

Tot i així, també es poden trobar activitats específiques adaptades per a persones amb discapacitat. Els costos d’aquesta activitat podran veure’s reduïts, amb la dotació de l’ajut econòmic que ofereix l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES