Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciDISCAPACITATMés de 550 infants i joves amb diversitat funcional tindràn monitors específics...

Més de 550 infants i joves amb diversitat funcional tindràn monitors específics a la campanya “T’estiu molt”

campanya 25N diba

casals diversitat funcional barcelona

Una de les principals novetats de les activitats de vacances de la campanya “T’estiu molt” de l’Ajuntament de Barcelona, per a infants i joves de Barcelona, és la creació de quatre casals específics per a persones amb diversitat funcional, adreçats a infants i joves de fins a 21 anys. 

A banda de les activitats específiques que es programaran adreçades a grups de persones amb diversitat funcional, el programa té previst cobrir, com en edicions passades, la demanda del servei de monitors especialitzats per atendre les necessitats d’aquells infants i adolescents (en aquest cas d’entre 1 i 17 anys) que requereixin un suport especial per situacions de discapacitat física, psíquica o sensorial, per tal que puguin participar en qualsevol de les activitats programades, i conjuntament amb altres infants i joves, per tal d’afavorir la integració i com a suport a la inclusió.

Més de 550 infants i joves amb diversitat funcional disposaran de monitors específics. A banda, s’han realitzat 3 sessions formatives pels monitors/es de suport i coordinadors/es dels Casals sobre inclusió en el lleure en general, inclusió en el lleure d’infants amb autisme i inclusió en el lleure d’infants amb trastorn de conducta. Finalment, s’han homologat un total de 15 Casals especials (10 més que al 2016).

Una campanya creixement a la ciutat

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Enguany més de noranta-dos mil infants i joves de la ciutat ja han iniciat les 785 activitats diferents de la campanya, un 11% més que l’any passat. En l’oferta, els inscrits poden assistir a a casals, colònies, campaments, campus i diferents activitats de lleure educatives i familiars, organitzades i desenvolupades per 428 entitats homologades.

Aquest estiu un total de 15.178 famílies han rebut beques per poder afrontar la despesa que suposen aquestes activitats d’estiu. L’augment de la demanda de beques ha comportat un increment de la partida destinada a ajudes, que passa de 2 a 2,7 milions d’euros, un 39% més que l’any 2015.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content