Dissabte, 16 octubre 2021
HomeEntitatsBadalona Capaç participa en l’elaboració d’una nova cervesa que vol esdevenir un...

Badalona Capaç participa en l’elaboració d’una nova cervesa que vol esdevenir un producte emblemàtic de la ciutat

És un projecte comú de les 4 cerveseres de Badalona (4 Pedres, Catalan Brewery, La Ramba i Sikaru)

cervesa sikaru badalona capaç
L’entitat elabora la cervesa solidària Sikaru // Foto: Badalona Capaç

El pròxim dimarts 8 de juny començarà l’elaboració de la Cervesa de Badalona, un projecte comú dels quatre cervesers de Badalona (4 Pedres, Catalan Brewery, La Ramba i Sikaru) amb la idea de ser un producte emblemàtic de la ciutat.

El projecte, que compta amb la participació de Sikaru, la cervesa artesana i solidària de la Fundació Badalona Capaç, té l’objectiu d’arribar a un públic ampli. Per això s’ha triat una cervesa del del tipus Blonde Ale, una cervesa amb personalitat i que agradarà a tot el públic. BLONDE ALE són cerveses fàcils de beure, ideals per iniciar-se al món artesanal i per prendre-les a l’estiu ja que són refrescants, no molt amarga, senzilla i lleugera.

L’elaboració de la nova cervesa s’iniciarà la setmana vinent a les instal·lacions que Catalan Brewery té al carrer de Jaume Ribó, i s’espera que en un mes i mig es pugui tastar.

La gran sintonia que hi ha entre les 4 cerveseres, els ha encoratjat perquè el projecte tingui continuïtat i així poder presentar per les Festes de Maig, i de forma anual una nova cervesa, que volen que sigui la cervesa de les Festes de Badalona.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES