ASPACE Balears presenta una plataforma de cites per persones amb discapacitat

Com a part d’un projecte de suport al desenvolupament afectiu-sexual

plataforma cites persones discapacitat
La jornada va tractar sobre el desenvolupament afectiu sexual // Foto: Grup MIFAS

Dins de la I Jornada d’Autodeterminació, Autonomia i Vida Independent que va celebrar dissabte ASPACE Balears, es va presentar una plataforma de cites per a persones amb discapacitat, que s’emmarca dins d’un projecte de suport al desenvolupament afectiu-sexual d’aquesta associació.

Aquest projecte, basat en les necessitats dels usuaris, ha creat tres grups d’intervenció segons el grau d’afectació. Contempla grups de trobada, formació i inclusió, a més de l’esmentada plataforma de cites.

Com a eines bàsiques del projecte es donarà suport a l’accés al propi cos, la cerca del plaer a través del modelatge del propi cos, l’accés a l’eròtica des de la ideació i la masturbació assistida, entre altres aspectes.

L’objectiu de la jornada que es va fer dissabte era fer visible en la comunitat professional del desenvolupament afectiu-sexual de les persones amb diversitat funcional. La trobada va comptar amb ponències de diferents professionals. Entre elles hi era la psicòloga de Dincat, Gemma Deulofeu, que va recalcar que “sexualitats hi ha tantes com persones i per tant s’ha de facilitar a cada persones que es conegui i accepti”.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*