Dissabte, 23 octubre 2021
IniciDiscapacitatArriba material de protecció a persones amb discapacitat que viuen de forma...

Arriba material de protecció a persones amb discapacitat que viuen de forma independent

epis habitatges persones discapacitat forma independent
El material s’ha fet arribar a través de les entitats que gestionen el pisos // Foto: Ajuntament de Barcelona

Les persones amb discapacitat que viuen en habitatges de vida independent a Barcelona i el personal de suport que els assisteix han rebut de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) 82 mascaretes 168 guants i 168 peücs, perquè estiguin protegits contra el contagi per Covid-19.

La distribució del material s’ha fet concretament a 79 habitatges per a la vida autònoma i independent i a 32 professionals, a través de les entitats que gestiones aquest pisos: Aura Fundació, ACIDH, Fundació Síndrome de Down i Fundació Centre d’Higiene Mental Les Corts.

Fins ara, l’IMPD ha repartit un total de 1581 mascaretes, 7316 guants, 1681 bates i 5118 peücs, al Servei d’Assistència Municipal, als habitatges de vida independent, a la residència Casa del Mar i a la cooperativa Diverscoop.

Les persones amb discapacitat viuen de forma autònoma i independent en aquestes vivendes reben una ajuda professional d’educadors socials, de màxim 10 hores a la setmana, que els donen suport en les tasques de la vida quotidiana en el mateix domicili (supervisió de compres, menus, confecció àpats, higiene personal, medicació, neteja del domicili…) i d’acompanyaments exteriors per a gestions diverses (visites mèdiques, tràmits…). En aquesta situació especial han reduït el contacte a una visita setmanal i la resta del seguiment es fa a través de videotrucades.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES