Diumenge, 28 novembre 2021
IniciInclusió LaboralLa cooperativa Diverscoop manté oberts els seus quioscos durant l’estat d’alarma

La cooperativa Diverscoop manté oberts els seus quioscos durant l’estat d’alarma

diverscoop cooperativa quioscos estat alarma
Un dels dos quioscos de la cooperativa // Foto: Ajuntament de Barcelona

Malgrat l’estat d’alarma i el confinament que estem vivint, la cooperativa Diverscoop, integrada per 11 persones amb diversitat funcional, manté oberts els dos quioscos que té a Barcelona per donar servei de venda de diaris i revistes als veïns i veïnes del barri.

Es tracta dels quioscos situats al carrer Ramon Albó, 4 del districte de Sant Andreu i el quiosc de l’avinguda Paral·lel, 91 del districte de Sants-Montjuïc. Estan oberts de dilluns a diumenge de 7 a 15h seguint les mesures de protecció establertes amb motiu de l’estat d’alarma per la Covid19.

diari-discapacitat-300x250e

Diverscoop, una iniciativa gestionada des de l’Ajuntament de Barcelona, ja ha definit els estatuts de la cooperativa on regulen el  funcionament i la relació entre els membres. Actualment, estan elaborant el reglament de règim intern on inclouran, tenint en compte la situació d’emergència que estem vivint, un sistema de presa de decisions no presencial a través de mitjans telemàtics.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES