Arriba el 7è Festival Inclús per promoure obres audiovisuals centrades en la temàtica de la discapacitat

Se celebra del 26 de novembre a l’1 de desembre al Caixafòrum

festival-inclús-obres-audiovisuals-tematica-discapacitat

Aquest mes de novembre arriba la 7a edició del Festival Inclús, el festival internacional de cinema i discapacitat de Barcelona, que tindrà lloc del 26 de novembre a l’1 de desembre al Caixafòrum de Barcelona.

Com en anteriors edicions, l’Inclús compta amb un concurs audiovisual on tenen cabuda curtmetratges, pel·lícules de ficció, documentals i produccions audiovisuals d’entitats, així com la mostra de curtmetratges amateur  “Posa’t a la nostra pell”,  on els protagonistes són persones amb diversitat funcional que es posen a la pell d’altres persones amb una diversitat funcional diferent a la seva.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

D’altra banda, durant el festival també hi haurà tallers educatius dirigits a escoles, instituts o cicles amb l’objectiu de sensibilitzar les persones més joves davant la discapacitat.

L’objectiu del Festival Inclús és promoure obres audiovisuals amb la diversitat funcional com a temàtica central, amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat des d’un punt de vista diferent.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*