Arriba al Parc de la Ciutadella de Barcelona una nova edició de la Festa Posa’t la Gorra a favor del càncer infantil

Se celebrarà durant la matinal del 14 de desembre

festa posat la gorra parc ciutadella cancer infantil_pages-to-jpg-0001

El proper 14 de desembre arriba al Parc de la Ciutadella de Barcelona una nova edició de la festa “Posa’t la Gorra” organitzada per AFANOC per donar visibilitat a la realitat al voltant dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. 

L’escenari, ubicat a la plaça de la Cascada, estarà dinamitzat per Maglari, amb actuacions de Xiula, que torna per segon any consecutiu, i la Zebrass Marching Band. A la plaça hi haurà tallers i entreteniment per a petits i grans. El punt àlgid esdevé amb la lectura del manifest a càrrec de joves i infants que han viscut la realitat de la malaltia, acompanyats de la junta d’AFANOC i els representants institucionals. La gorra, símbol de la campanya, serà necessària per participar de la festa i les activitats i es vendrà al preu de 8€.

BANER_300X250

La recaptació d’aquesta festa al Parc de la Ciutadella servirà per mantenir els serveis que l’AFANOC ofereix gratuïtament per millorar les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial, i per mantenir La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

Aquest any ha estat la marca internacional Pepe Jeans l’encarregada de crear el nou disseny de l’edició 2019/2020 de la gorra solidària.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*