Aprenem Maresme organitza la I Jornada de trastorn de l’espectre autista

Està adreçada a la comunitat terapèutica i educativa vinculada amb el TEA

logo centre recursos autisme maresme
Logo Centre de Recursos de l’Autisme // Foto: Imatge cedida per Aprenem Maresme

L’associació Aprenem Maresme organitza el proper 14 de maig la I Jornada del trastorn de l’espectre autista (TEA), “Ansietat, sexualitat, cormobiditat i una visió en primera persona” de la infantesa a l’adolescència.

La sessió, que tindrà lloc l’hotel URH Ciutat de Mataró, té l’objectiu de dotar d’eines i coneixements a la comunitat terapèutica i educativa implicada en la inclusió de persones amb aquesta malaltia per afavorir el desenvolupament de les competències personals de les persones amb TEA.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les persones assistents aprendran eines i coneixements per afavorir el desenvolupament de les competències de les persones afectades i entendran la necessitat d‘adaptació de l’entorn per contribuir positivament a la seva qualitat de vida.

A més, la jornada intentarà transcendir els símptomes i veure més enllà del que estem acostumats a observar. Saber tenir en compte el que és realment important, tenint molt present la persona qui tenim davant, i seguidament, el trastorn que pateix. El programa de la jornada és el següent:

BANER_300X250
  • 8:30 a 9:00. Entrega de materials
  • 9:00 a 9:30. Inauguració a càrrec d’autoritats (pendents de confirmació), Neus Payerol (directora de l’Associació Aprenem Maresme) i Mario Montero (professor associat a la UdG i Director del servei ADN de Girona)
  • 9:30 a 11:00. Ponència: Comorbiditat i medicació en els Trastorns de l’Espectre Autista. A càrrec de la Dra. Montserrat Pàmias
  • 11:00 a 11:30. Pausa café – Networking (contacte amb altres professionals i observació de materials i recursos especialitzats
  • 11:30 a 13:00. Ponència:L’ansietat a l’autisme comprendre-la i tractar-la. A càrrec de la Dra. Isabel Paula Pérez
  • 13:15 a 15:00. Pausa per dinar– Networking (contacte amb altres professionals i observació de materials i recursos especialitzats)
  • 15:00 a 17:15. Ponència: Sexualitat en els TEA. A càrrec de, Natalia Rubio Arribas
  • 17:15 a 17:45 Pausa café – Networking (contacte amb altres professionals i observació de materials i recursos especialitzats)
  • 17:45 a 19:30 Clausura Jornada Ponència: Autisme en primera persona. A càrrec de Mariano Grueiro

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*