Diumenge, 5 desembre 2021
IniciDependènciaAMPANS forma a 71 persones que volen dedicar-se a l’atenció sociosanitària de...

AMPANS forma a 71 persones que volen dedicar-se a l’atenció sociosanitària de persones amb discapacitat o vellesa

L'’entitat ha realitzat durant aquest any cinc cursos que s'emmarquen en un programa de formació del SOC

Formació sociosanitaris _ AMPANS _ np
Una professional prestant atenció sociosanitària // Foto: AMPANS

AMPANS està finalitzant el darrer dels 5 cursos que ha organitzat durant el present any de Certificat de Professionalitat d’Atenció sociosanitària a persones dependents en Institucions socials. En total hauran superat amb èxit les formacions 71 persones que es volen dedicar professionalment al sector de l’atenció sociosanitària, i una part de les quals s’ha incorporat a l’equip de professionals d’AMPANS.

En total, aquest 2021 l’entitat ha realitzat cinc cursos pertanyents a la convocatòria del SOC de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) Forma i Insereix i a l’Acord Marc d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials, que ofereixen a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació adaptada a les necessitats d’aquest sector laboral.

fiare banca etica crowdfunding

Els docents són majoritàriament professionals referents de l’àmbit a impartir de la plantilla d’AMPANS i docents externs, dels sectors sanitari, psicologia i psicopedagogia, i treball social, entre altres. Els alumnes completen el seu aprenentatge al costat de professionals de diversos serveis d’entitats de l’àmbit de la dependència.

L’objectiu d’aquests cursos es basa en 4 àmbits competencials: preparar i donar suport en les intervencions d’atenció a les persones i al seu entorn en l’àmbit institucional indicades per l’equip interdisciplinari; desenvolupar intervencions d’atenció física, sociosanitària i psicosocial.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES