Diumenge, 5 desembre 2021
IniciCovid-19Als centres de serveis socials per a persones amb discapacitat no hi...

Als centres de serveis socials per a persones amb discapacitat no hi ha cap cas actiu de Covid-19 entre els residents

A dia d’avui només es registren 17 casos positius en 7 residències de gent gran

serveis socials persones amb discapacitat
Els residents amb discapacitat estan lliures del virus de la Covid // Foto: Arxiu

Als centres per a persones amb discapacitat no hi ha cap cas actiu entre els residents, encara que hi ha 7 professionals afectats (0,1% respecte al total). Els únics casos registrats a dia d’avui són en 7 centres residencials de serveis socials de gent gran, segons el darrer informe del Departament de Drets Socials.

En total són 17 les persones residents que són casos confirmats de covid-19 (menys del 0,1% del total). La gran majoria són asimptomàtiques o tenen símptomes lleus de coronavirus. 

fiare banca etica crowdfunding

Al llarg de la darrera setmana (del 3/10 al 9/10), no hi ha hagut cap defunció de residents per covid-19, mentre que hi ha hagut 22 persones residents ingressades a l’hospital de mitjana cada dia. Aquestes dades confirmen la bona evolució de la pandèmia durant les últimes setmanes.

Pel que fa als i les professionals, 47 han donat positiu (0,1% del total) els últims 14 dies; i no hi ha cap persona treballadora ingressada.

Segons la tipologia del centre, a les residències de gent gran, entre les persones usuàries hi ha 17 casos actius (0,1% dels residents) en 7 residències i 37 professionals afectats (0,1% del total).

Als centres residencials de persones amb problemàtica social derivada de salut mental, no hi ha casos actius en el cas dels residents, i hi ha 2 persones treballadores afectades.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES