Alcampo Mataró ven productes ecològics conreats per persones amb discapacitat intel·lectual del Maresme

La Fundació Maresme té cedits els terrenys de l’Horta de Can Parcala

alcampo productes ecològics discapacitat intel·lectual maresme
El córner de l’horta de la Parcala està situat a la secció de fruites i verdures // Foto: Fundació Maresme

Des d’ahir, els compradors de l’Alcampo ubicat al centre comercial Mataró Parc poden adquirir una variada oferta de productes ecològics, de proximitat i sostenibles de temporada al córner de l’Horta Can Parcala, una finca ubicada a Cabrera de Mar, propietat de la Fundació Alsina i Arenas i Baum de Bernis que van cedir gratuïtament l’any 2013 a la Fundació el Maresme per millorar l’atenció o la integració laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual del Maresme.

Actualment, des del CEO del Maresme es desenvolupen activitats ecològiques com l’aula apícola, l’elaboració i venda de mel així com el manteniment, neteja i  dinamització de la finca, totes sota el paraigües del compromís social.

BANER_300X250

Pel que fa a la vessant agrícola, des de l’any 2016, la Fundació el Maresme es va associar amb l’Hort d’en Dídac, que és qui gestiona l’agricultura ecològica, de proximitat i amb compromís social de Can Parcala. En la seva línia de compromís amb el desenvolupament mediambiental, social i local, dona feina a persones amb discapacitat intel·lectual. En Dídac i la seva família són pagesos del Maresme i porten més d’un segle treballant els camps.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*