Ajuts de la Fundació Adecco per facilitar l’accés al treball de persones amb discapacitat en risc d’exclusió

El Plan Família té una dotació de 142.500 euros

ajuts accés treball persones discapacitat risc exclusió
Els ajuts són per famílies amb persones amb discapacitat // Foto: Fundació Adecco

La Fundació Adecco ha llançat la 3a Convocatòria d’Ajudes Plan Família 2018 amb una dotació de 142.500 euros per ajudar a 95 persones amb discapacitat amb edats entre els 16 i 64 anys, proporcionat-los recursos i competències que impacten directament en la seva autonomia, competències i lloc de treball.

El Plan Família, que s’emmarca dins el projecte #EmpleoParaTodos de la Fundació Adecco, és una iniciativa que va néixer el 2003, i que ha ajudat a milers de famílies i del que es beneficien actualment 1.559 persones gràcies al compromís de 223 empreses de tota Espanya.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Segons Francisco Mesonero, director general de la Fundació Adecco “mitjançant aquesta convocatòria volem donar suport a totes les famílies amb persones amb discapacitat i quina millor forma de fer-ho que a través de la feina, entesa no com una finalitat en sí mateixa, sinó com vehicle d’igualtat i normalització. L’ocupació minimitza les barreres que habitualment troben les persones amb discapacitat i equipara la seva situació a la de la resta de ciutadans”.

Actualment 1,2 milions de famílies tenen a tots els seus membres a l’atur i el 65% troba dificultats per arribar a final de mes, encara que tinguin alguna persona treballant.

BANER_300X250

Podran optar a l’ajut d’aquesta convocatòria les persones amb discapacitat entre 16 i 64 anys residents a Espanya. Les sol·licituds per adherir-se a aquest programa es poden presentar fins el 15 de novembre. El 12 de desembre es publicarà a la llista definitiva de beneficiaris.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*