Dijous, 29 juliol 2021
spot_img
prevent_banner_aula2021_375x225
IniciDretsActivament participa en un projecte europeu per crear una formació per a...

Activament participa en un projecte europeu per crear una formació per a la promoció i prevenció de la salut mental

activament projecte europeu formacio promocio prevencio salut mental
Hernán María Sampietro
Coordinador de Projectes de l’entitat // Foto: Activament Catalunya Associació

Activament Catalunya Associació està durant aquests dies a Polònia, participant al Highway to Mental Health, un projecte Erasmus+ orientat a la creació i implementació d’un programa de formació en prevenció i promoció de la salut mental per a persones que treballen amb joves (en qualsevol àmbit). 

L’entitat catalana aporta al projecte la perspectiva de Drets Humans, la perspectiva de Gènere, la promoció de l’Ajuda Mútua i l’Autodeterminació.

Al llarg de dos anys, a través de diverses trobades internacionals, s’ha treballat per a la creació dels continguts i la metodologia de la formació, la seva adaptació a una plataforma en línia per utilitzar-se en educació a distància, la implementació del curs, tant en format presencial com en línia, i la seva avaluació.

banner flyer interpersonas

En aquest projecte, desenvolupat amb el suport de la Unió Europea, hi participen MinteForte (Romania), Hugarafl (Islàndia), Stowarzyszenie na Rzecz Wsparcia i Rozwoju Progrés (Polònia) i ActivaMent Catalunya Associació

La nova formació estarà basada en l’ús de metodologia d’educació no-formal, amb dinàmiques participatives, i en la inclusió de la perspectiva en primera persona, de qui som expertes per experiència (Hugarafl i ActivaMent), a més de la perspectiva professional (MinteForte i Progres).

La intenció d’aquest projecte és continuar aquesta línia de col·laboració i enfortir el treball amb eines no-formals per millorar la salut mental de la població.

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES