Activament participa en un projecte europeu per crear una formació per a la promoció i prevenció de la salut mental

Durant aquests dies està al Highway to Mental Health a Polònia

activament projecte europeu formacio promocio prevencio salut mental
Hernán María Sampietro
Coordinador de Projectes de l’entitat // Foto: Activament Catalunya Associació

Activament Catalunya Associació està durant aquests dies a Polònia, participant al Highway to Mental Health, un projecte Erasmus+ orientat a la creació i implementació d’un programa de formació en prevenció i promoció de la salut mental per a persones que treballen amb joves (en qualsevol àmbit). 

L’entitat catalana aporta al projecte la perspectiva de Drets Humans, la perspectiva de Gènere, la promoció de l’Ajuda Mútua i l’Autodeterminació.

BANER_300X250

Al llarg de dos anys, a través de diverses trobades internacionals, s’ha treballat per a la creació dels continguts i la metodologia de la formació, la seva adaptació a una plataforma en línia per utilitzar-se en educació a distància, la implementació del curs, tant en format presencial com en línia, i la seva avaluació.

En aquest projecte, desenvolupat amb el suport de la Unió Europea, hi participen MinteForte (Romania), Hugarafl (Islàndia), Stowarzyszenie na Rzecz Wsparcia i Rozwoju Progrés (Polònia) i ActivaMent Catalunya Associació

La nova formació estarà basada en l’ús de metodologia d’educació no-formal, amb dinàmiques participatives, i en la inclusió de la perspectiva en primera persona, de qui som expertes per experiència (Hugarafl i ActivaMent), a més de la perspectiva professional (MinteForte i Progres).

La intenció d’aquest projecte és continuar aquesta línia de col·laboració i enfortir el treball amb eines no-formals per millorar la salut mental de la població.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*