EL CNJC publica una Memòria amb estratègies per aconseguir un associacionisme més accessible

Amb experiències i reflexions recollides a l’Àgora Jove 2019

cartell memoria igual de diferents associacionisme mes accessible

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) acaba de publicar la Memòria #IgualDeDiferents, un recull de les experiències, reflexions i conclusions que es van aportar a l’Àgora Jove 2019 el passat mes de maig, per tal de desenvolupar estratègies per un associacionisme cada cop més accessible.

Aquesta memòria es fruit del treball que les entitats estan fent perquè totes les persones puguin accedir a l’associacionisme i participació juvenils. 

BANER_300X250

En aquest sentit, i en el marc d’un projecte encarat a aquesta meta, enguany el CNJC ha abordat la inclusió des de la perspectiva de la diversitat funcional. Conscienciar les persones de les entitats i treballar per acabar amb l’estigma cap a diversitat funcional, són petits canvis en les persones que formen part de les organitzacions juvenils completament necessaris. Per l’entitat cal eliminar les barreres físiques que impedeixen la participació a les persones amb diversitat funcional dins l’associacionisme, però també les barreres simbòliques.

La Memòria explica com les nostres diferències ens fa iguals. El repte de l’associacionisme és deixar de veure la diversitat funcional com unes limitacions sinó com a quelcom que ens enriqueix.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*