Dijous, 29 juliol 2021
spot_img
prevent_banner_aula2021_375x225
IniciDiscapacitatEL CNJC publica una Memòria amb estratègies per aconseguir un associacionisme més...

EL CNJC publica una Memòria amb estratègies per aconseguir un associacionisme més accessible

cartell memoria igual de diferents associacionisme mes accessible

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) acaba de publicar la Memòria #IgualDeDiferents, un recull de les experiències, reflexions i conclusions que es van aportar a l’Àgora Jove 2019 el passat mes de maig, per tal de desenvolupar estratègies per un associacionisme cada cop més accessible.

Aquesta memòria es fruit del treball que les entitats estan fent perquè totes les persones puguin accedir a l’associacionisme i participació juvenils. 

En aquest sentit, i en el marc d’un projecte encarat a aquesta meta, enguany el CNJC ha abordat la inclusió des de la perspectiva de la diversitat funcional. Conscienciar les persones de les entitats i treballar per acabar amb l’estigma cap a diversitat funcional, són petits canvis en les persones que formen part de les organitzacions juvenils completament necessaris. Per l’entitat cal eliminar les barreres físiques que impedeixen la participació a les persones amb diversitat funcional dins l’associacionisme, però també les barreres simbòliques.

banner flyer interpersonas

La Memòria explica com les nostres diferències ens fa iguals. El repte de l’associacionisme és deixar de veure la diversitat funcional com unes limitacions sinó com a quelcom que ens enriqueix.

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES