Activament participa a un congrés internacional de Psicologia Comunitària a Santiago de Xile

Va explicar el seu model de Grups d’Ajuda Mútua

activament santigao xile congrés psicologia comunitària
El congrés a Santiago de Xile va servir per compartir experiències // Foto: Activament

ActivaMent ha participat aquesta setmana al Congrés Internacional de Psicologia Comunitaria (CIPC 2018) que s’ha celebrat a Santiago de Xile, en el que han participat prop de 800 persones de tots els països que dediquen la seva tasca professional al treball de la psicologia comunitària.

L’entitat va estar representada per Laura Sicília, coautora amb Hernán Sampietro, de la Guia per a Grups d’Ajuda Mútua de Salut Mental en Primera Persona, que va realitzar dues presentacions sobre el model de Grups d’Ajuda Mútua i la tasca de sistematització d’experiències que realitza ActivaMent.

banner_dental

Va ser també una gran ocasió per conèixer altres experiències, projectes i programes de treball comunitari i autogestionats, de lluita contra l’estigma i la discriminació i defensa dels propis drets, amb molta força i constància en el context de llatinoamèrica. Entre d’altres experiències, van destacar: Libremente, Locos por nuestros derechos, Igualmente, i d’altres d’activistes i professionals compromesos per la mateixa causa.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*