Activament participa a un congrés internacional de Psicologia Comunitària a Santiago de Xile

Va explicar el seu model de Grups d’Ajuda Mútua

activament santigao xile congrés psicologia comunitària
El congrés a Santiago de Xile va servir per compartir experiències // Foto: Activament

ActivaMent ha participat aquesta setmana al Congrés Internacional de Psicologia Comunitaria (CIPC 2018) que s’ha celebrat a Santiago de Xile, en el que han participat prop de 800 persones de tots els països que dediquen la seva tasca professional al treball de la psicologia comunitària.

FREEFORMSTYLE-600X300

L’entitat va estar representada per Laura Sicília, coautora amb Hernán Sampietro, de la Guia per a Grups d’Ajuda Mútua de Salut Mental en Primera Persona, que va realitzar dues presentacions sobre el model de Grups d’Ajuda Mútua i la tasca de sistematització d’experiències que realitza ActivaMent.

banner_300x200_entrenuvols

Va ser també una gran ocasió per conèixer altres experiències, projectes i programes de treball comunitari i autogestionats, de lluita contra l’estigma i la discriminació i defensa dels propis drets, amb molta força i constància en el context de llatinoamèrica. Entre d’altres experiències, van destacar: Libremente, Locos por nuestros derechos, Igualmente, i d’altres d’activistes i professionals compromesos per la mateixa causa.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*