Acord de col·laboració per impulsar la recerca i millorar l’ocupabilitat en l’àmbit de la intel·ligència límit

Entre l'acidH i el VHIR

intel·ligència límit acord recerca ocupabiliat
Moment de la signatura de l’acord de col·laboració // Foto: acidH

El Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i l’Associació Catalana per a la Integració i el Desenvolupament Humà (acidH) acaben de signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar la recerca en l’àmbit de la intel·ligència límit (IL) i millorar l’ocupabilitat de les persones d’aquest col·lectiu.

Durant l’acte de la signatura, el director del VHIR, el Dr. Joan Comella, va destacar la importància que té pel VHIR contribuir a millorar la inserció laboral de les persones amb algun grau de discapacitat: “Per a nosaltres és molt important signar un conveni com aquest, som molt sensibles a aquesta realitat i per això estem especialment interessats en aquest tipus d’iniciatives”, va dir.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’acidH, que a principis del 2018 ha inaugurat la seva Àrea de Recerca i Innovació, tindrà un soci de primer nivell internacional que li permetrà comptar amb el “Comitè d’ Ètica” i rebre assessorament en metodologia i anàlisi estadística. D’altra banda, el VHIR serà soci preferencial per contractar el servei de càtering de l’acidH (Shuup) i es treballarà per establir sinergies entre diverses àrees funcionals.

D’altra banda, el Dr. Ferran Morell, President d’acidH i ex-cap del Servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, va valorar l’ acord com a molt positiu i va recalcar la importància de la recerca i la innovació com a motor de creixement per l’acidH.

BANER_300X250

En la mateixa línia, el Director de Recerca i Innovació de l’acidH, Daniel Rosselló, va subratllar la fita que suposava aquest acord: “El conveni amb el VHIR és clau per poder desenvolupar l’àrea. La recerca i la innovació al tercer sector ha arribat per quedar-s’hi i volem ser una entitat pionera i alhora fer la intel·ligència límit més visible a la societat.”

L’acidH des de 1994 ofereix atenció integral a les persones amb Intel·ligència Límit (IL) i discapacitat intel·lectual lleugera.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*