Diumenge, 3 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciINCLUSIÓ LABORALAcord d’Aura Fundació i Foment de Treball per promoure la inclusió laboral...

Acord d’Aura Fundació i Foment de Treball per promoure la inclusió laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

campanya 25N diba
Signatura AURA_Foment inclusio laboral
Glòria Canals i Josep Sánchez Llibre // Foto: Aura Fundació

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Aura Fundació i Foment de Treball han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de sensibilitzar i promoure la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual al mercat de treball ordinari entre les empreses sòcies de la institució empresarial.

El conveni té l’objectiu de millorar la situació laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, un col·lectiu que té més dificultats que altres persones amb discapacitat per a incorporar-se a les empreses ordinàries. S’estima que actualment només una de cada 5 té una feina actualment.

Glòria Canals, Presidenta d’Aura Fundació afirma que “amb el suport adequat les persones amb discapacitat intel·lectual poden treballar a qualsevol empresa donant així una oportunitat única per a que s’integrin plenament a la societat”.

Per la seva banda, el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha reivindicat que “les empreses han d’assumir el compromís d’impulsar les polítiques d’igualtat efectiva, de suport les persones amb discapacitats i de foment de la seva inclusió laboral” i ha afegit que “cal apostar per la seva formació que permeti desenvolupar les seves capacitats i aptituds”.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Aura Fundació va ser la primera entitat en implementar a Espanya la metodologia “Treball amb Suport” que consisteix en oferir un acompanyament personalitzat perquè la persona amb discapacitat intel·lectual pugui treballar en una empresa ordinària.

En l’actualitat, més de 400 persones participants de la fundació s’han incorporat a les plantilles d’empreses de reconegut prestigi dels sectors més representatius de la ciutat com son l’hoteleria, la restauració, el retail, serveis i TIC, entre d’altres.

Secció patrocinada per 
FECETC color logo

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content