Dimarts, 3 octubre 2023
IniciENTITATSLes persones usuàries de Sant Tomàs podran formar part de la Junta...

Les persones usuàries de Sant Tomàs podran formar part de la Junta Directiva de l’entitat

Després de l’aprovació d’un canvi dels Estatuts aprovada en l’última assemblea de socis

Assemblea-extraordinaria-Sant-Tomas-novembre-2022
A l’assemblea van assitir prop de 90 socis de l’entitat // Foto: Sant Tomàs

Les persones usuàries de Sant Tomàs poden ser sòcies actives de l’entitat i per tant, votar i també formar part de la Junta Directiva, si ho desitgen i reben el suport dels associats i associades de Sant Tomàs. Això és el que va aprovar l’assemblea extraordinària i ordinària.

ICF23_Baner Financament-300x600

El reglament de règim intern que es va aprovar per 101 vots a favor, 60 en contra i 3 en blanc, contempla que les persones usuàries puguin ser sòcies actives de l’entitat si ho desitgen, i per tant, presentar-se a les convocatòries electorals per representar el servei al que assisteixen o participen a la Junta de l’Associació. El president de l’entitat Joan Casany va destacar que les persones usuàries de l’entitat passen a ser “membres de ple dret” recollint la modificació de la normativa sobre la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat.

Aquesta proposta de l’actual Junta Directiva que es va sotmetre a votació, també inclou canvis en la delegació del vot, limitant-ho a un vot per persona associada. També regula el procediment electoral, la gestió de les queixes i suggeriments i els deures i les obligacions dels membres de la Junta Directiva.

El reglament de règim intern entrarà definitivament en vigor quan s’hagin fet totes les modificacions necessàries dels Estatuts de l’entitat. Ahir ja es van aprovar els que permeten reconèixer el dret de les persones usuàries a ser sòcies actives i ser membres de la Junta.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Durant l’assemblea, també es van aprovar altres modificacions dels Estatuts per introduir el foment de la llengua i cultura catalanes i la defensa del medi ambient en l’àmbit d’actuació de l’entitat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content