Acció al Garraf per fomentar la formació de persones amb discapacitat que permeti la seva inserció laboral

Conveni de col·laboració de la Fundació Pinnae amb l’ADPDG

conveni formacio persones discapacitat garraf
Moment de la signatura del conveni de col·laboració // Foto: Fundació Pinnae

La Fundació Pinnae i l’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf (ADPDG) han signat un conveni de col·laboració, a través del programa Red Solidària 2019 de Bankia, per tal de poder impulsar el projecte ACTIVA’T, un projecte per al foment de la formació de les persones amb discapacitat.

L’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf (ADPDG) centra bona part de la seva activitat en desenvolupar Programes d’Inserció Laboral, gestionant accions formatives gratuïtes per a persones amb discapacitat que els hi permet una millora en les seves competències tècniques per accedir al món laboral segons les necessitats de les empreses.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Concretament, i dins del programa ACTIVA’T, aquest projecte es centra en la realització de tres formacions: Controlador d’accessos (60h); Monitor de menjador – Manipulació d’aliments i Telemàrqueting.

L’acte de signatura ha comptat del conveni de col·laboració va comptar amb la participació del director tècnic de la Fundació Pinnae, Antoni Gistau, i el President de l’ADPGD, Francisco Borrega.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*