Dissabte, 23 setembre 2023
IniciOPINIÓA les nostres sabates

A les nostres sabates

sabates
Persona caminant // Foto: PXHere

Alguna vegada hem practicat l’exercici de posar-nos a les sabates d’un altre? Quina seria la solució d’aquesta acció?

ICF23_Baner Financament-300x600

Ús heu parat a pensar com es pot sentir una persona que no segueix els cànons establerts per la societat en la qual  vivim?

La veritat és que al llarg de la vida, tenim unes sabates per a cadascú de nosaltres i ens tocarà viure experiències d’acord amb la nostra capacitat de supervivència. 

Vivim en un món superficial, capitalista, competitiu i egoista en què moltes vegades percebo que cada individu mira per si mateix i per els seus interessos.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Poc importa la cultura i empatitzar amb els problemes que realment importen a la societat. Un exemple d’això va ser fa uns dies, quan vaig patir un accident laboral al anar al metge.

La meva sorpresa va ser quan em va atendre l’administrativa de la recepció, que em va  insistir per activa i per passiva reiterades vegades, que no podia estar sola i que m’havia d’acompanyar un familiar.

Pel fet de veure que tenia una discapacitat física. Davant d’aquesta ofensa, després de fer-me perdre el temps la seva pregunta va ser: Saps escriure? I jo li vaig respondre: i vostè està qualificada per a aquest lloc de treball i atendre a tot tipus de persones? Aquesta sèrie de qüestions que són constants, m’indigna veure la manca de cultura, formació i discriminació que patim les persones amb discapacitat. La qual cosa que aquests successos són anticonstitucionals.

Encara que políticament ens vulguin fer veure que lluiten a favor de la diversitat, és tot una demagògia. I a la a conclusió a la qual he arribat és que: Senyors polítics deixin de robar al poble i posint-se  a treballar  per el que realment importa en aquest país!! 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Isabel Soto
Isabel Soto
Educadora social i Terapeuta. Persona amb diversitat funcional

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content