Dimarts, 30 abril 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ SOCIALXerrada sobre ordenació successòria i règim fiscal de les famílies amb membres...

Xerrada sobre ordenació successòria i règim fiscal de les famílies amb membres amb discapacitat auditiva

xerrada testament règim fiscal famílies discapacitat auditiva
Cartell de la xerrada del proper divendres 20 d’abril // Foto: ACAPPS

El proper divendres 20 d’abril a les 18.30h la Federació d’Associacions Catalanes de Pares i Mares Sordes (ACAPPS) organitza a la seva seu una xerrada sobre “Ordenació successòria i règim fiscal de les famílies amb membres amb discapacitat auditiva” en la que es parlarà de quins aspectes s’han de tenir en compte a l’hora de fer un testament tant des del punt de vista del causant com l’hereu/legatari quan aquesta persona té una discapacitat. També es comentarà breument les avantatges fiscals dels patrimonis protegits i els plans de pensions per persones amb discapacitat.

La xerrada anirà a càrrec de Montse Benito, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i assessora jurídico-fiscal de la discapacitat, i a la vegada d’un nen amb discapacitat.

L’espai disposa de bucle magnètic i hi haurà subtitulació en directe amb l’eina 2Acces (en proves). L’entrada és lliure. Cal confirmar assistència a: acapps@acapps.org tel. 93 210 55 30.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content