Arrenca a Blanes el primer Campionat Special de Vela Inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual

Amb la participació de 13 esportistes de tres clubs federats

blanes campionat vela inclusiva discapacitat intel·lectual
La competició es disputarà a les instal·lacions del Club Esportiu El Vilar // Foto: Special Olympics Catalunya

Avui, a partir de les 12h, arrenca a les instal·lacions del Club Esportiu el Vilar de Blanes el Primer Campionat Special de Vela Inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual amb la participació de 13 esportistes amb discapacitat intel·lectual que provenen de tres clubs federats a la Federació ACELL: l’Escola Esportiva de Vela de Barcelona, l’Associació Junts en Acció de Sant Pere de Ribes i el Club Esportiu El Vilar de Blanes.

Aquesta iniciativa pionera és un punt de partida per establir els fonaments que converteixin l’esport de la vela en un esport adaptat a les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i que, a més, esdevingui una via de desenvolupament personal i d’integració social per a aquest col·lectiu.

BANER_300X250

El campionat està organitzat per la Federació Catalana de Vela, en col·laboració amb la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual-ACELL i Special Olympics Catalunya, i el suport del Consell Català de l’Esport i el Club Esportiu El Vilar.

Cal destacar que, durant els dos dies de competició, aquest campionat conviurà amb la celebració, al mateix Club Vela Blanes, del Trofeu Primavera de les classes 420, Europa i Finn.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*