Diumenge, 28 novembre 2021
IniciInclusió SocialXerrada sobre ordenació successòria i règim fiscal de les famílies amb membres...

Xerrada sobre ordenació successòria i règim fiscal de les famílies amb membres amb discapacitat auditiva

xerrada testament règim fiscal famílies discapacitat auditiva
Cartell de la xerrada del proper divendres 20 d’abril // Foto: ACAPPS

El proper divendres 20 d’abril a les 18.30h la Federació d’Associacions Catalanes de Pares i Mares Sordes (ACAPPS) organitza a la seva seu una xerrada sobre “Ordenació successòria i règim fiscal de les famílies amb membres amb discapacitat auditiva” en la que es parlarà de quins aspectes s’han de tenir en compte a l’hora de fer un testament tant des del punt de vista del causant com l’hereu/legatari quan aquesta persona té una discapacitat. També es comentarà breument les avantatges fiscals dels patrimonis protegits i els plans de pensions per persones amb discapacitat.

La xerrada anirà a càrrec de Montse Benito, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i assessora jurídico-fiscal de la discapacitat, i a la vegada d’un nen amb discapacitat.

diari-discapacitat-300x250e

L’espai disposa de bucle magnètic i hi haurà subtitulació en directe amb l’eina 2Acces (en proves). L’entrada és lliure. Cal confirmar assistència a: acapps@acapps.org tel. 93 210 55 30.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES