El conseller Chakir El Homrani assisteix a la inauguració del Centre Noves Oportunitats de Mataró

El CEO del Maresme està gestionat per la Fundació el Maresme

Chakir-el-Homrani-visita-ceo-maresme
El conseller (centre) durant la visita al nou CEO del Maresme // Foto: Fundació El Maresme

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, acompanyat del director general d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperativisme i Autoempresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Vidal, van assistir ahir a l’acte d’inauguració del Centre Noves Oportunitats de Mataró, dins el programa de visites a entitats socials del territori.

El president de l’entitat, Josep Morgades, i el seu director general, Albert Vidal, van aprofitar l’ocasió per incidir en el model de serveis d’inserció a l’empresa ordinària de les persones amb discapacitat intel·lectual que ofereix la Fundació el Maresme a la comarca, en el centre especial de treball de l’Entitat, el CEO del Maresme, que actualment dona ocupació a més de 200 persones en risc d’exclusió social, així com de l’evolució que requereixen els serveis ocupacionals terapèutics on s’atenen persones amb discapacitat intel·lectual.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El CEO del Maresme promou la creació i el manteniment de llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual a tota la comarca del Maresme, amb l’objectiu de desenvolupar un treball productiu, participant regularment en les operacions de mercat. Tot amb la finalitat d’assegurar un treball remunerat i la prestació de serveis d’ajustament personal i social que requereixen els seus treballadors en risc d’exclusió social per, així, aconseguir una millora en la seva qualitat de vida.

Actualment, ofereix serveis empresarials en manipulats, recollida selectiva i reciclatge, neteja, jardineria, i recollida, transport, destrucció i certificació de documents confidencials. Alhora, compta amb una plantilla de persones que preparen productes propis d’artesania i apicultura.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*