Els Guardons de l’Esport 2016 premien el programa Hospisport de la FCEDF

Per afavorir la reinserció social de les persones amb discapacitat a través de l’esport

cartell guardons catalans esport hospisport
Cartell dels Guardons Catalans a l’Esport 2016 // Foto: FCEDF

El programa Hospisport de la Federació Catalana d’Esports per Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha estat un dels guanyadors de la primera edició dels Guardons de la Fundació Catalana per l’Esport que s’han donat a conèixer avui.

El programa Hospisport basa la seva actuació en la integració social de les persones amb algun tipus de discapacitat física, facilitant una visió constructiva i normalitzadora per aquest col·lectiu, tenint com a objectiu afavorir el procés de rehabilitació i reinserció social a través de la pràctica de l’esport.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més del programa Hospisport han estat guardonats l’Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus (Puigcerdà) i el projecte Esportianitza’t d’Atlas Sport Consulting (Tiana) a la categoria de Foment i difusió dels hàbits esportius.

El Comitè d’Avaluació dels Guardons de l’Esport l’han format membres del Patronat de la Fundació Privada Catalana per a l’Esport, el director gerent de la Fundació Catalana per a l’Esport i un representat designat per cada entitat/empresa patrocinadora d’aquesta 1a edició dels Guardons, sota la Presidència d’Honor del MH President de la Generalitat de Catalunya.

BANER_300X250

Els Guardons de l’Esport 2016 posen en relleu la vessant social de clubs, entitats i persones que formen part de la gran xarxa esportiva de Catalunya i lluiten per millorar, a través de l’esport, la qualitat de vida de les persones.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*