L’Orquesta Integrada per joves músics amb i sense diversitat funcional presenta “Paraules”

L’espectacle inclou orquestra, dansa coral i narració

cartell-orquestra-integrada-musics-diversitat-funcional
Cartell de l’obra ‘Paraules’ // Foto: ARTransforma

El proper 26 de novembre a les 12:30 h l’Orquestra Integrada presentarà a l’Auditori de Barcelona l’obra “Paraules” un espectacle que incorpora orquestra, dansa, coral i narració que posarà en escena 96 instrumentistes i 14 ballarins, –entre els quals 31 són amb diversitat funcional -, 120 cantants de 14 nacionalitats diferents i la participació de Màrius Serra a la narració.

FREEFORMSTYLE-600X300

L’Orquestra Integrada és un projecte impulsat el 2013 per Queralt Prats (ARTransforma), que aplega joves amb i sense diversitat funcional en un procés creatiu i humà transformador, que fomenta la cohesió social, cultural i artística valorant la riquesa de la diversitat humana.

Enguany és la 4a edició d’aquest projecte i “Paraules” és el fruit del treball cooperatiu del Centre d’Educació Especial Tramuntana, dels Centres Ocupacionals Bogatell, La Marina d’ASPROSEAT i 1981 d’ASPROSEAT, l’Orquestra de corda de l’Escola de música Aula7, l’Orquestra Picolina de l’Escola de Música Àngels Casas, i també joves inscrits de manera individual (una desena de músics amb diversitat funcional i cinc ballarines), així com voluntaris en diverses tasques de suport i accessibilitat.

També hi han participat en les coreografies i el treball musical el percussionista Santi Carcasona i el coreògraf Jordi Cortés, passant per les cançons escrites pel Barcelona English Choir, Maria Blanco i Antonio Centeno, els textos de Màrius Serra, o la partitura composta per Albert Gumí. Tot sota la direcció artística de Queralt Prats.

Ja es poden adquirir entrades per aquesta sessió que té un preu de 7 euros

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*