Dissabte, 25 setembre 2021
spot_img
IniciOpinió22 Gràcies i 22 responsabilitats

22 Gràcies i 22 responsabilitats

alvaro solà
Alvaro Solà // Foto: Àlvaro Solà

Ja són 22 els articles publicats en el Diari de la Discapacitat. La veritat, és que em sento un privilegiat per aquest fet i només puc agrair la generositat dels qui treballeu amb passió i bon fer en aquest mitjà digital. Són 23 articles si comptem aquest en els quals he volgut compartir les meves reflexions sobre diferents temes socials d’acord amb la realitat i sense perdre-la de vista.

Vull seguir cada setmana oferint-vos un espai obert de reflexió el més útil, transparent i inclusiu possible. No pretenc res més. Us ben asseguro que la feina per escriure articles és meravellosa i apassionant. És temps i creativitat però sobretot és aprendre a ser empàtic, sensible, sincer amb un mateix però també els altres.

Jo mai he tingut problema en escriure articles perquè sóc realment conscient que tots provenen de la mateixa font que és la llibertat i del meu anhel de canviar el món per fer-lo més digne. Els meus articles, tots els que he escrit i els que escriuré vull dedicar-los a la memòria de totes les dones que han mort a causa de la violència masclista i de les seves famílies. També vull estendre aquesta dedicatòria especialment com a senyal de gratitud a totes les persones que patint una o vàries diversitats funcionals no deixem de somiar, somriure i estimar.

banner flyer interpersonas

Per altra banda, vull agrair a la meva perla preciosa i a la passió de la meva vida que és la família pel suport crític i per l’amor amb el qual m’omplen cada dia. Sempre ho he dit, em sento orgullós de la família que tinc i sempre estaré agraït. També un agraïment a totes les persones que dediqueu uns minuts a llegir els meus articles. Espero i desitjo que us serveixin de tot cor.

Us prometo que si hi ha una cosa que m’amoina són les injustícies i que cada abans d’anar a dormir penso en la gent més vulnerable. En com podem plegats fer-los viure millor i amb més dignitat. En com podem acabar amb el masclisme que és una de les pobreses reials del nostre temps juntament amb la indiferència que és el virus més mortal que existeix. En com podem acabar amb la manca d’integració de les persones afectades d’una malaltia mental i en com podem fer que cap nen o nena pateixi malnutrició.

22 són molts però també són pocs si ens atenem a les injustícies que avui es viuen al carrer i que ens cal denunciar sense embuts. La meva vida no és una revolució sinó el resultat d’una vocació permanent en recerca del necessari respecte cap a tots i cadascun dels sempre insobornables drets humans. Gràcies a tots i totes pel vostre treball.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Àlvaro Solà
Jove tarragoní actiu amb ganes de canviar el món

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES