Xarxanet celebra el seu 15è aniversari estrenant pàgina web amb un disseny adaptat als nous temps

És un portal de referència pel voluntariat i les entitats

xarxanet 15 aniversari nova web disseny modern
El portal té ara un disseny més clar i modern // Foto: Xarxanet

Xarxanet, un dels portals de referència del voluntariat i les entitats del territori català acaba d’estrenar un nova pàgina web amb un nou disseny més modern, coincidint amb el seu 15è aniversari.

El nou disseny presenta amb major claredat els seus continguts, amb la finalitat que usuaris i usuàries acabin trobant amb major facilitat allò que cerquen. Un dels principals canvis estructurals que aporta el nou Xarxanet és la clara diferenciació entre les dues principals seccions, notícies i recursos, una demanda que un elevat nombre de persones usuàries havien fet en els darrers temps. D’altra banda, la  secció de la biblioteca apareix amb una estètica més visual que destaca cada publicació, mentre que la implementació de l’espai ‘Fes Voluntariat’ guanya protagonisme en la pàgina principal. Les seccions d’opinió i l’agenda seguiran presents a la pàgina, així com l’apartat de finançament, que juntament amb la resta de la pàgina, ha millorat el seu motor de cerca.

BANER_300X250

Com no podia ser d’una altra manera, el nou disseny de la pàgina web de Xarxanet és responsiu perquè els usuaris puguin accedir fàcil i còmodament a tots els continguts des de qualsevol dispositiu mòbil.

Per aquest motiu també el nou disseny s’ha fet pensant en assolir el repte d’incrementar la presència de Xarxanet a les principals xarxes socials com Twitter, Facebook, Instagram i YouTube.

Quant a l’apartat multimèdia, la pàgina principal comptarà a partir d’ara amb un secció especial, en què hi figuraran tots els vídeos publicats al web. També es millora la qualitat de la imatge en cada un dels portals temàtics com en les notícies i els recursos de cada secció.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*