Dissabte, 27 novembre 2021
HomeInclusió LaboralViver de Bell-lloc acompanyarà 30 persones amb discapacitat en la 4a edició...

Viver de Bell-lloc acompanyarà 30 persones amb discapacitat en la 4a edició del programa SIOAS

L’entitat formarà i orientarà els participants per millorar la seva ocupabilitat

Sessió amb alumnes de l’Institut Pla Marcell de Cardedeu // Foto: Fundació Viver de Bell-lloc

Fundació Viver de Bell-lloc acompanyarà a 30 persones amb discapacitat en el procés de trobar feina dins la 4a edició del programa SIOAS, que està subvencionat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Això significa un augment important respecte a la darrera edició, que va comptar amb 12 participants del quals 7 van entrar al món laboral i la resta van continuar formant-se. Com a novetat important aquest any serà el primer en que hi participaran persones amb discapacitat física i sensorial.

diari-discapacitat-300x250e

Durant l’estiu s’oferirà un servei d’orientació i al setembre el programa s’iniciarà amb una formació teòrica-pràctica sobre el mercat de treball, competències laborals, eines de recerca de feina i autoocupació entre d’altres. Viver de Bell-lloc col·labora amb l’alumnat del Grau Superior en Integració Social de l’Institut Pla Marcell de Cardedeu per dur a terme algunes de les sessions.

El programa ofereix una segona part d’especialització en tasques d’auxiliar de neteja d’oficines i espais oberts i peó de magatzem i auxiliar de serveis industrials. També s’ofereixen pràctiques en empreses i es duu a terme un acompanyament personalitzat.

Per participar en el programa cal posar-se en contacte a través del correu electrònic servei.insercio@vivelloc.cat. Recordar que és gratuït. Per accedir cal ser major d’edat, disposar del certificat de discapacitat i estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES