Vilanova de Sau acull una nova edició del campament d’estiu de la Federación ASEM

Enguany participen 40 nens i joves amb malalties neuromusculars i sense discapacitat

campament d'estiu federación asem vilanova de sau
Casa de Colònies “La Cinglera” a Vilanova de Sau // Foto: Federación ASEM

Un total de 40 infants i joves d’entre 7 i 18 anys estan gaudint des del passat diumenge de la casa de colònies “La Cinglera” de Vilanova de Sau (Barcelona) en una nova edició del campament d’estiu que organitza cada any la Federación ASEM.

Durant tota aquesta setmana aquest grup format per joves amb malalties neuromusculars i altres sense discapacitat viuran conjuntament una experiència de convivència, jocs, espectacles, vetllades, música, piscina i tot un seguit d’activitats preparades pels 22 monitors i 2 coordinadors del campament. També es comptarà amb la presència d’una infermera

BANER_300X250

En la edició d’enguany la casa de colònies s’ha transformat en un gran vaixell don els participants passaran la setmana travessant oceans de jocs divertits i emocionants viatges en “Vacances ASEM Mar”.

Aquest projecte inclusiu es realitza gràcies a la col·laboració d’entitats que contribueixen de manera solidària amb el projecte, com Caixabank, Fundación Inocente, Inocente, Fundación SEPLA, Quinielista, PTC Therapeutics International, Ultragenyx, Laboratorios Lilly, Fundación Pelayo, Airliquide, i persones solidàries que col·laboren a través de donatius amb el projecte.

En aquest sentit, la presidenta de la Federación ASEM, Cristina Fuster, ha declarat que “Colonias ASEM és un projecte inclusiu, on es facilita la relació de nens que conviuen amb una malaltia neuromuscular amb altres nens sense discapacitat, tenint com a resultat una convivència integradora i enriquidora per als participants” i, ha continuat “per això, volem agrair la seva generositat a totes les empreses i persones solidàries que col·laboren amb aquest projecte. Sense ells el somni de tants nens i nenes amb malalties neuromusculars seria impossible”.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*