La Verema Solidària 2017 aportarà fons a les fundacions Astrid-21 i Mas Albornà

Es posa en marxa la campanya de micromecenatge

verema solidària fons astrid 21 i mas alborna
L’edició de l’any passat va ser tot un èxit // Foto: Verema Solidària

El passat 26 de juny es va activar la campanya de micromecenatge de la Verema Solidària 2017, una experiència que vincula territori, vi i sensibilitat. Qualsevol que ho desitgi podrà veremar i gaudir d’un dia a la vinya aportant fons per a entitats que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social. Aquest any, una part de la Verema Solidària anirà destinada a la Fundació Astrid-21 i la Fundació Más Albornà al Penedès.

Ambdues treballen per a la inclusió de les persones amb discapacitat intelectual  al  món laboral. Mas Albornà amb el programa Senectus que te per a objectiu la millora de la qualitat de vida de les persones que s’acosten a la jubilació iConstruint oportunitats d’Astrid 21 que treballa des d’un itinerari personalitzat la inclusió laboral dels joves.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Hi ha 4 vinyes que hi participen: a l’Empordà són El Celler La Vinyeta i el Celler Cooperatiu d’Espolla, de la D.O. Empordà, i al Penedès el Celler Credo i el Celler Raventós i Blanc, de la D.O. Penedès.

Fent una inscripció a la campanya de micromecenatge es escollir entre diferents propostes temptadores, com  reservar una ampolla del vi collita de la Verema Solidària, apuntar-te a un tast maridatge amb un xef de prestigi i altres, sempre sent solidaris.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*