“Vaig empoderar-me com a dona”

dones diferents empoderar dona

M’agradaria compartir amb vosaltres un projecte en el que vaig participar fa quatre anys, es tracta del documental ‘Dones Diferents’, realitzat per el Grup Caliu, Ateneu Divers. 

En aquest projecte diferents dones amb discapacitat donaven la nostra opinió sobre com vèiem la vida en parella, la sexualitat, entre d’altres temes. Al documental apareixen també expertes sobre feminisme. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Ara que s’acosta el Dia de la Dona, voldria fer-vos aquesta recomanació.  Per a mi va ser una experiència molt enriquidora. Vaig empoderar-me com a dona, també vaig aprendre a tenir consciència que si les dones ens unim podem ser més formes. tot hi la nostra discapacitat.

Mireia Guilera

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*