Uns 125 joves participen en una jornada multiesportiva a Lleida per posar en pràctica els valors de l’esport

Dins el Programa Noves Oportunitats

jornada multiesportiva lleida joves valors esport
La trobada s’ha celebrat al Camp dels Pardinyes a Lleida // Foto: Associació Alba

Uns 125 joves del Programa Noves Oportunitats Lleida s’han trobat avui al camp de futbol Pardinyes de Lleida per participar en una matinal multiesportiva emmarcada en el programa formatiu Noves Oportunitats i sota el lema “Amb Noves Oportunitats ens mantenim Actius”.

Els joves han practicat diverses activitats esportives com l’escalada, el Parkour, la Capoeira o la boxa, en una activitat que ha servit per potenciar l’esport com a eina de superació i de desenvolupament competencial, i per posar en valor valors com la cooperativitat, la superació i l’esforç.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Noves oportunitats és un programa de reinserció al sistema educatiu i laboral per a joves d’entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen. El programa es desenvolupa dins el marc de garantia juvenil i està impulsat pel servei d’ocupació de Catalunya i cofinançat pel fons Europeu.

Els processos d’orientació dins el programa es van iniciar el mes de juliol de 2018 i actualment són 256 joves els que estan en actiu en alguna de les formacions o accions orientatives.

BANER_300X250

El programa està impulsat per una UTE de 10 entitats socials i centres formatius i es porta a terme en els territoris del Segrià, la Noguera, Pallars Jussà, Les Garrigues i el Pla d’Urgell, l’Urgell i la Segarra.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*