ASPRONIS demana suport a l’Ajuntament de Tordera davant la greu situació de les entitats socials

En les properes setmanes anirà a municipis de La Selva i el nord del Maresme

aspronis campanya petició suport ajuntament tordera
Representants de l’entitat a les portes de l’Ajuntament de Tordera // Foto: ASPRONIS

La Fundació ASPRONIS va presentar ahir al matí a l’alcalde de Tordera, Joan Carles Cañizares, un escrit en què demana el suport del ple municipal en la reclamació de les entitats socials a les administracions catalana i central per la greu situació en què es troben.

L’acció va tenir lloc a les portes de l’Ajuntament de Tordera, un municipi del qual provenen 60 persones d’ASPRONIS, entre ateses i plantilla, a banda d’uns 170

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

infants aproximadament atesos de mitjana cada any en atenció precoç. A la reivindicació també es va sumar El Rusc de Tordera, una fundació que dona servei a una trentena de persones amb  discapacitat intel·lectual del municipi i rodalies.

L’acció d’ahir era la continuació d’una campanya que va començar ASPRONIS la setmana passada en la que que va fer entrega de la petició als ajuntaments de Malgrat, Palafolls, Blanes i Lloret de Mar, tots ells municipis que tenien representació al patronat fins fa dos anys, i d’on provenen persones ateses o treballadors/es i per als quals la Fundació treballa directament ja sigui amb serveis assistencials, o contractació pública mitjançant el CET. En les properes setmanes, ASPRONIS farà arribar peticions de suport també a tots els municipis del seu territori d’actuació, concretament a comarca de la Selva i els municipis del nord del Maresme.

BANER_300X250

La Fundació ASPRONIS atén més de 400 persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, d’altres col·lectius en risc d’exclusió, i més de 1200 infants de mitjana anualment en atenció precoç a la comarca de la Selva i els municipis del nord del Maresme. Té una plantilla de 350 treballadors/es, de la qual més d’un terç té discapacitat intel·lectual.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*