UniversiMés, un programa pioner destinat a persones amb discapacitat  

El projecte vol normalitzar la presència d'aquest col·lectiu a l’espai universitari

programa pioner universimes discapacitat
Presentació del programa UniversiMés // Foto: xarxanet.org

El 6 d’octubre començarà el programa ‘UniversiMÉS’, un projecte pioner a tot l’Estat impulsat conjuntament per l’UManresa-FUB, la Fundació AMPANS, CX i BBVA, que proporcionarà a les persones amb una discapacitat intel·lectual inferior al 60% un espai universitari per tal d’ampliar coneixements i interessos socials i culturals.

El programa, de 50 hores de durada, contribuirà a la normalització de la presència de persones amb necessitats de suport en la comunitat universitària, alhora que ampliarà el nombre de persones que poden accedir a la universitat, oferint noves oportunitats a les persones amb necessitat de suport.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Es treballaran tres mòduls temàtics (art i expressió artística, economia i vida quotidiana i entendre el món), impartits per professorat universitari que rebrà assessorament dels professionals de la Fundació AMPANS per adaptar-lo als participants. A més, les classes inclouran sortides, debats i tallers.

La selecció dels participants en aquest programa tindrà un doble filtre, tenint en compte tant l’interès del candidat en el programa i el potencial de cadascú dels participants, per tal de convertir els alumnes d’aquest programa en autèntics referents per futures convocatòries.

BANER_300X250

1 Trackback / Pingback

  1. Obertes les inscripcions per la 2a edició d’UnviersMés per a persones amb discapacitat intel·lectual - Di@ri de la Discapacitat

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*