Dissabte, 25 setembre 2021
spot_img
IniciDretsUniversiMés, un programa pioner destinat a persones amb discapacitat  

UniversiMés, un programa pioner destinat a persones amb discapacitat  

programa pioner universimes discapacitat
Presentació del programa UniversiMés // Foto: xarxanet.org

El 6 d’octubre començarà el programa ‘UniversiMÉS’, un projecte pioner a tot l’Estat impulsat conjuntament per l’UManresa-FUB, la Fundació AMPANS, CX i BBVA, que proporcionarà a les persones amb una discapacitat intel·lectual inferior al 60% un espai universitari per tal d’ampliar coneixements i interessos socials i culturals.

El programa, de 50 hores de durada, contribuirà a la normalització de la presència de persones amb necessitats de suport en la comunitat universitària, alhora que ampliarà el nombre de persones que poden accedir a la universitat, oferint noves oportunitats a les persones amb necessitat de suport.

banner flyer interpersonas

Es treballaran tres mòduls temàtics (art i expressió artística, economia i vida quotidiana i entendre el món), impartits per professorat universitari que rebrà assessorament dels professionals de la Fundació AMPANS per adaptar-lo als participants. A més, les classes inclouran sortides, debats i tallers.

La selecció dels participants en aquest programa tindrà un doble filtre, tenint en compte tant l’interès del candidat en el programa i el potencial de cadascú dels participants, per tal de convertir els alumnes d’aquest programa en autèntics referents per futures convocatòries.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

6 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES