Diumenge, 3 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciEMPRESAUnilever organitza la primera Jornada Empresarial sobre diversitat e inclusió LGTBI+ en...

Unilever organitza la primera Jornada Empresarial sobre diversitat e inclusió LGTBI+ en la seva seu de Viladecans

La companyia una visió de diversitat i inclusió sostinguda en cinc pilars: col·lectiu LGTBI, persones amb discapacitats, igualtat de gènere, diversitat cultural i talent júnior i sènior

campanya 25N diba
jornada diversitat inclusio lgtbi+ unilever
Carlos Ruiz, Xavier Florensa i Ana Palencia durant la jornada // Foto: Unilever

Dimarts passat 11 d’octubre, Unilever, una de les companyies líders d’alimentació, cura de la llar i higiene personal, va organitzar la Primera Jornada Empresarial sobre diversitat i inclusió LGTBI+: “Sortint de l’Armari per Construir un Futur Millor a les Empreses”, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Viladecans amb l’objectiu de conscienciar sobre el valor de la inclusió i la diversitat LGTBI+, especialment en l’àmbit empresarial. La jornada s’emmarcava en la política d’Unilever, que promou la diversitat i la inclusió com part de la cultura i els valors de la companyia.

A l’acte hi han participat destacats representants institucionals com Carlos Ruiz, alcalde de Viladecans, Xavier Florensa, director general de Polítiques Públiques LGBTI+ de la Generalitat de Catalunya, i María Giralt, vicepresidenta de la Cambra LGBTIQ+ de Catalunya.

Tal com ha destacat Xavier Florensa, director general de Polítiques Públiques LGBTI+ de la Generalitat de Catalunya- “Jornades com aquesta són molt necessàries i ens donen eines per avançar en la lluita contra els estigmes. Hem de treballar aquesta transformació no només al sector públic, sinó també al privat. Segons un estudi d’Ipsos i la Universitat Complutense de Madrid, el 60% de les persones del col·lectiu LGBTI+ amaguen la seva orientació sexual al seu lloc de treball, per això és molt important que les empreses treballin per garantir la inclusió de les persones LGBTI+ i siguin espais de treball segurs”.

Per la seva banda, l’alcalde de Viladecans, Carlos Ruiz, ha assenyalat la importància de continuar treballant per a un món basat en la igualtat: “Seguim treballant per a un futur amb igualtat de drets per a tothom, i encara que ens queda molt per fer, trobades com aquesta ens ajuden a continuar treballant en positiu per un futur amb drets humans, la no discriminació i la igualtat”. Durant la seva intervenció, l’alcalde ha destacat que segons un estudi de la Universitat Carles III de Madrid i la UMass (University of Massachusetts Boston), “les empreses amb més pluralitat d’empleats tenen una capacitat de resposta més gran i millor que aquells que no ho tenen”.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

La jornada ha comptat amb la participació de SEAT i Sodexo, els quals han compartit les seves bones pràctiques i iniciatives que estan duent a terme a les seves organitzacions en termes de diversitat i inclusió amb el propòsit de conscienciar i comunicar la importància de la inclusió a les organitzacions per a aconseguir un futur per la igualtat.

A més, durant la jornada, Askur Meade, Equity, Diversity and Inclusion Advisor Sènior a Unilever ha destacat diverses iniciatives que estan duent a terme a nivell intern amb la seva xarxa ProUd, de més de 70 aliats, com la setmana de l’orgull o les sessions de formació sobre D&I.

“Des d’Unilever seguim impulsant iniciatives de manera interna i externa per donar consciència de la importància de la inclusió, el respecte i la diversitat. Creiem que, amb accions com aquestes, aportem el nostre granet de sorra per avançar cap a un món millor”, ha explicat Ana Palencia, directora de Comunicació i Sostenibilitat de Unilever España.

La inclusió i la diversitat són una prioritat clau per a la sostenibilitat del talent d’Unilever, per això la Comissió d’Igualtat i l’Equip de Lideratge del Comitè de Direcció van dissenyar una visió de diversitat i inclusió sostinguda en cinc pilars: col·lectiu LGTBI, persones amb discapacitats, igualtat de gènere, diversitat cultural i talent júnior i sènior.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content