Unes 6.000 persones gaudeixen de la MIFASFest per commemorar el 40è aniversari de l’Associació MIFAS

Va tenir lloc divendres passat a la Copa de Girona

mifasfest-commemorar-40-aniversari-mifas
El festival va ser tot un èxit de participació i espectacle // Foto: Grup MIFAS

Unes 6.000 persones van poder gaudir divendres passat de la MIFASFest, l’acte central organitzat per commemorar el 40è aniversari de l’Associació MIFAS que va tenir lloc a la Copa de Girona.

La programació dels diferents espectacles va començar a les 20h de la tarda amb els Diables de l’Onyar que van fer una cercavila des de Plaça Catalunya i fins a la Copa. Seguidament, van actuar President Xai, de nou els Diables, amb un espectacle de foc i moments després, l’actuació més esperada de la nit, l’Orquestra DiVersiones.

BANER_300X250

Moments abans, Albert Carbonell, president de MIFAS, va dedicar unes paraules al públic i va incidir en el treball que MIFAS fa des de fa quatre dècades per a la inclusió de les persones amb discapacitat i també per conscienciar la societat de que “no importa com siguem, o si caminem o no, l’important és anar fent camí, un camí on hi tinguem cabuda tots i totes”.

Per la seva banda, l’encarregat de conduir l’acte, Fel Faixedas, va destacar la importància de la inclusió a la societat de les persones amb discapacitat, principal objectiu del festival. 

El festival va ser tot un èxit i es va aconseguir l’objectiu marcat per a l’entitat, donar visibilitat a l’entitat i sobretot, al col·lectiu de persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial.

La MIFASFest ha rebut el suport econòmic de l’Ajuntament de Girona  i de la Diputació de Girona i ha comptat amb el patrocini oficial de les empreses Basedi, Fundació Eurofirms i Rehagirona, a més de la col·laboració de diferents empreses de la demarcació.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*