Les entitats de la diversitat funcional a L’Hospitalet es posen d’acord per crear una xarxa de contactes comuna

En la V Taula Territorial de l'Ateneu Cooperatiu L'Hospitalet "la Col·lectiva"

xarxa-entitats-diversitat-funcional-lhospitalet
Una trentena de persones van participar a la trobada // Foto: Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet “La Col·lectiva”

El passat cap de setmana es va celebrar la V Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet “La Col·lectiva”, un acte que va estar centrat en la realitat laboral de les persones amb diversitat funcional a l’Hospitalet, i que tenia com a objectiu principal trobar respostes comunes a les necessitats d’aquest col·lectiu, aprofitant l’experiència d’algunes de les principals institucions que treballen en aquest àmbit.

La primera part de l’acte es va centrar a contextualitzar l’actualitat de la situació, posant de manifest que a l’àmbit de la diversitat funcional existeixen realitats molt diverses avui dia a L’Hospitalet, però que encara no es pot parlar d’una inclusió real. Seguidament, Alicia Gruas (No somos invisibles), Arturo Portela i Antonio Fernández (Associació Sumem) i Mario Gavilan (Tallers Bellvitge) van parlar sobre la tasca que es fa des de les seves entitats vers les diferents realitats de les persones amb diversitat funcional.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Posteriorment es va obrir un debat en el que van participar persones amb realitats convergents amb la diversitat funcional en el terreny laboral. Fruit d’aquest debat es va decidir impulsar una xarxa de contactes perquè totes les entitats i persones que conflueixen d’una manera o altra en aquest àmbit puguin treballar de manera connectada i aconseguir tenir una veu comuna.

L’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet es va comprometre a treballar com a intermediari i fer de nexe d’unió per assegurar el bon funcionament d’aquesta xarxa entre les diferents institucions de L’Hospitalet dedicades a la diversitat funcional.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*