Dijous, 13 juny 2024
IniciENTITATSUna vintena de projectes per a la integració laboral de les persones...

Una vintena de projectes per a la integració laboral de les persones amb discapacitat, finalistes dels Premis Fundació Randstad

La 19a edició d’aquests guardons coincideix amb la celebració del 20è aniversari de l'entitat treballant per aconseguir la igualtat d’oportunitats laborals de les persones amb discapacitat

premis fundacio randstad ocupació
Imatge dels Premis Fundació Randstad // Foto: Fundació Randstad

Aquest any, la Fundació Randstad celebra el seu 20è aniversari, marcant dues dècades de treball per la igualtat d’oportunitats laborals per a persones amb discapacitat. En aquest context, ha destacat 19 projectes finalistes en la 19a edició dels Premis Fundació Randstad, que reconeixen entitats, empreses i persones que impulsen la integració d’aquest col·lectiu al mercat laboral.

Categories i finalistes

Així, doncs, amb la celebració d’aquests guardons, Fundació Randstad posa en valor les accions que treballen per millorar la vida de les persones amb altres capacitats a través de la inclusió laboral, la sensibilització, la innovació i el lideratge, mitjançant cinc categories: ‘ Inclusió laboral de persones amb discapacitat’ -per a gran empresa i pyme-, ‘Col·laboració intersectorial’, ‘Difusió de la cultura, coneixement i normalització de la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat’, ‘Innovació tecnològica per afavorir la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat’ i ‘Compromís i lideratge inspirador’.

A la categoria d’’Inclusió laboral de persones amb discapacitat’ per a gran empresa, els finalistes han estat Rituals Cosmetics Espanya, S.L., Ximenez Group i Leroy Merlin España; mentre que per a pyme han estat Cafeteria Plaerdemavida (Fundació Visibles), Mediasur i Videoreport.

PUBLICITAT

Per la seva banda, a la categoria de ‘Col·laboració intersectorial’, que distingeix entitats públiques o privades sense ànim de lucre i institucions acadèmiques, Ogilvy, Associació Achalay España, Fundació Asperger Sevilla i Fundació DKV Integralia han estat seleccionats.

Tododisca, Capaces (Suplement de 20 Minuts) i CBRE han estat finalistes en la categoria de ‘Difusió de la cultura, coneixement i normalització de la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat’; mentre que a la categoria d’‘Innovació tecnològica per afavorir la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat’ ha quedat finalistes la Fundació CNSE per a la supressió de les barreres de comunicació, l’Institut de Recerca IDF-UPV i Metrociego.

Finalment, a ‘Compromís i lideratge inspirador’, que reconeix una persona amb discapacitat que hagi realitzat o facilitat accions d’especial rellevància en la inclusió de les persones amb discapacitat, els finalistes han estat Inazio Nieva Rodríguez, Elena García Caballero i Anabel Domínguez Xai.

PUBLICITAT

Els guanyadors es coneixeran el proper 19 de juny en una cerimònia que reconeixerà les millors iniciatives en inclusió laboral. 

La directora de la Fundació Randstad, María Viver, ha expressat el seu agraïment a totes les entitats participants i ha destacat la qualitat dels projectes finalistes. “Aquest any, en què celebrem el nostre 20è aniversari, aconseguim l’edició número 19 d’uns guardons que van néixer per donar visibilitat a les bones pràctiques en matèria d’inclusió laboral de les persones amb discapacitat, però també per posar en relleu que cal treballar conjuntament per aconseguir que aquesta sigui una realitat”, ha dit Viver.

Segons un informe elaborat per Fundació Randstad juntament amb Randstad Research, la taxa d’ocupació de les persones amb discapacitat es va situar al 27,8% el 2022, mentre que la taxa d’atur va ser del 21,4%, el mínim històric des del 2014.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content