Dijous, 13 juny 2024
IniciENTITATSLa Fundació Mas Albornà rep suport per impulsar el projecte "Curar-se amb...

La Fundació Mas Albornà rep suport per impulsar el projecte “Curar-se amb salut”

Ha estat un dels 347 seleccionats en la Convocatòria de Projectes Socials Catalunya 2023 de la Fundació "la Caixa", rebent 31.500 € dels més de 10,5 milions d’euros assignats

projecte Curar-se amb salut
El projecte busca millorar el benestar físic i emocional de les persones amb discapacitat // Foto: Fundació Mas Albornà

La Fundació Mas Albornà ha estat seleccionada per la Fundació ”la Caixa” per continuar amb el projecte “Curar-se amb salut”, destinat a incorporar un professional sanitari en l’equip d’atenció directa del servei de residència i habitatge. Aquest projecte ha estat un dels 347 seleccionats en la Convocatòria de Projectes Socials Catalunya 2023, rebent 31.500 € dels més de 10,5 milions d’euros assignats.

L’objectiu principal de “Curar-se amb salut 2” és millorar el benestar físic i emocional de les persones amb discapacitat usuàries de la Fundació, mitjançant atenció assistencial de qualitat adaptada a les necessitats individuals. La primera fase es va iniciar el 2022, i aquesta segona fase s’amplia per incloure 32 persones més, arribant a un total de 62 beneficiaris.

Aquest professional sanitari abordarà problemes derivats de l’envelliment prematur i el deteriorament de les capacitats dels usuaris. Amb el suport de la Fundació ”la Caixa”, es desenvoluparan nous protocols higienicosanitaris, es fomentaran hàbits saludables i es mantindrà una estreta col·laboració amb els serveis sanitaris locals, millorant la salut i qualitat de vida dels residents.

PUBLICITAT

El projecte es basa en una metodologia centrada en la persona i treballa coordinadament amb l’equip multidisciplinari de suport de la Fundació, abordant tant les necessitats mèdiques com les socials i emocionals, inspirant-se en les millors pràctiques del sector.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content