Un torneig de cloenda al Poliesportiu del Bon Pastor de Barcelona tanca la 13a Lliga de Futbol Sala Esport i Salut

Van participar 216 jugadors de 16 equips

cloenda-lliga-futbol-sala-esport-salut-bon-pastor
Enguany han participat a la Lliga un total de 227 esportistes // Foto: Salut Mental Catalunya

Un total de 216 jugadors i jugadores de 16 equips van participar ahir al matí al Torneig de Cloenda de la XIII Lliga de Futbol Sala Esport i Salut que va tenir lloc al Poliesportiu Municipal Bon Pastor de Barcelona.

El triomf ha estat per Los Rayos 2, que ha derrotat a Polivalent en la final per 2-1. Al partits pel 3r i 4t lloc, Sala 5 ha derrotat al Turó a la tanda de penals després de l’empat a un gol. Al torneig de consolació, Joia Sants ha derrotat a La Xamba per 3-2. A aquest palmarès cal afegir als guanyadors de la Lliga Esport i Salut: Pol Positiu a 1a Divisió i Cirera a 2a Divisió.

BANER_300X250

El torneig de cloenda de la Lliga de Futbol Sala Esport i Salut estava organitzat per la Federació Salut Mental Catalunya (SMC) i les entitats Aixec, Arep, CPB i Joia.

El projecte s’emmarca dins del programa Esport i Salut que té per objectiu crear espais on persones amb i sense problemes de salut mental puguin practicar l’esport en un ambient inclusiu i contribuir a la millora de la qualitat de vida i a la lluita contra l’estigma en salut mental. Actualment, un 25% dels jugadors no provenen de serveis de salut mental.

Al final de la cloenda, el president de la Federació SMC, Israel Molinero, va fer el lliurament dels trofeus de la competició d’ahir al Bon Pastor i de la Lliga. La Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, també va assistir a la cloenda per seguir part de la competició.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*