Un grup de voluntaris europeus arriba a Sant Tomàs per treballar en diferents serveis de l’entitat

S’hi estaran a l’entitat fins el proper mes de juny

acte benvinguda voluntaris europeus sant tomàs
Acte de benvinguda al grup de voluntàries europees // Foto: Sant Tomàs

Quatre voluntaris d’entre 24 i 29 anys procedents de Croàcia, Itàlia, Polònia i Turquia faran una estada a Sant Tomàs fins el mes de juny del 2019 dins del projecte europeu d’Activitats de Voluntariat Internacional Erasmus+, en que l’entitat osonenca participa per segon any consecutiu.

Concretament són quatre noies que van arribar la setmana passada i van ser rebuts pel president, Toni Ramírez, el director general, Ricard Aceves, la directora de l’Àrea Laboral de les Persones, Tina Gonzàlez i el coordinador del projecte de voluntariat europeu, Raül Torras.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquesta setmana ja han començat a fer tasques de voluntariat en diferents serveis de Sant Tomàs com el Centre Ocupacional Sant Tomàs, el Centre Riudeperes, l’escola l’Estel i el Cub CAR, que comptarà amb les voluntàries en totes les activitats de lleure i esport que realitza.

Aquests joves tenen formació en els àmbits de l’educació social, la infermeria o el dret, i comparteixen la sensibilitat cap als temes socials, i en concret vers el sector de la discapacitat intel·lectual, en el que alguns tenen alguna experiència.

BANER_300X250

L’any passat van participar en aquesta estada internacional de voluntariat 7 persones, de les que dues s’han quedat a treballar a Sant Tomàs un cop acabat el projecte, i actualment estan contractades per fer tasques de monitoratge a l’escola l’Estel i de suport a les Llars Clarella.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*