Un grup de persones ateses a Prodis representaran “Els Pastorets” més inclusius a la ciutat de Terrassa

El proper 14 de desembre al Teatre Principal

Els Pastorets és una obra fortament arrelada a Catalunya per l’època de Nadal // Foto: Prodis

Un total de 25 persones ateses al Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis protagonitzaran el proper divendres 14 de desembre Els Pastorets més inclusius de la ciutat de Terrassa, en una representació que tindrà lloc a les 18h al Teatre Principal.

Els Pastorets són una obra fortament arrelada a Catalunya per l’època de Nadal. Fa més de 20 anys que el Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis va començar a representar aquesta obra; després d’un llarg parèntesi sense pujar a l’escenari per representar-la, pel 25è aniversari del Centre de Paràlisi Cerebral, es va recuperar aquesta magnífica tradició, que poc a poc va arrelant a la nostra ciutat.

BANER_300X250

A Prodis treballen amb la màxima preocupació per poder ajudar i procurar la independència i desenvolupament de les capacitats d’aquestes persones. Pujar a l’escenari i representar una obra de teatre, en què el guió, els decorats, el muntatge i el material audiovisual han estat pensats i creats per totes aquestes persones, és una eina d’apoderament molt potent. A més, aquest esdeveniment ajuda a donar visibilitat i a demostrar de tot el que és capaç d’aconseguir aquest col·lectius de persones amb el suport i l’ajuda adequats.

Les entrades costen 5 euros i, a partir de la tercera, 3 euros. Es poden comprar als centres de Prodis de la plaça del Tint, número 6 o al carrer Pau Marçal, 136.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*