Un grup de persones amb diferents discapacitats practiquen l’esquí adaptat en una sortida a La Molina

L'activitat estava organitzada per Multicapacitats amb el suport de Play and Train

persones diferents discapacitats sortida esquí adaptat la molina
Els monitoris preparen a una noia amb mobilitat reduïda per practicar esquí adaptat // Foto: Multicapacitats

El diumenge passat, l’Associació Multicapacitats va dur una trentena d’associats, familiars i amics de les comarques gironines a practicar esquí adaptat a l’estació d’esquí de La Molina.

Els participants en aquesta jornada van practicar tàndem esquí, esquí kart o snowboard adaptat. Les activitats es van realitzar de forma esglaonada, i sota la supervisió i control dels monitors i monitores de Play And Train, empresa especialitzada en esquí adaptat, amb el màxim de garanties de seguretat.

BANER_300X250

Pep Casellas, una persona amb esclerosi múltiple que va participar a l’activitat, va descriure amb una frase molt gràfica “sentir de nou el vent a la cara”, la sensació que va tenir.

En el cas d’Isaac Padrós, president de l’Associació i amb discapacitat visual, va dir que “en el meu cas, amb l’snowboard he recuperat la sensació del descens que tenia abans. Ha estat una experiència fantàstica. He tornar a fer una cosa que pensava que no tornaria a fer mai més.”

Aquesta condició de repte, de superació i de normalitat de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la societat, també en l’esport i l’oci, és un dels motors de Multicapacitats.

Padrós es va mostrar molt satisfet amb el resultat de l’activitat i creu que es podria integrar de forma regular en el calendari de l’Associació per fer-la en plena temporada d’hivern.

Els socis i sòcies de Multicapacitats, que superen les 130 persones de diferents municipis, amb una presència especial en la ciutat de Girona, tenien un descompte en la sortida d’esquí adaptat.

Multicapacitats realitza altres activitats inclusives d’oci i esport, com sortides al llarg de l’estiu amb caiac adaptat, a les platges de la Costa Brava, o una programació d’escacs inclusius, gràcies a la col·laboració del Club d’Escacs Gerunda. De fet, hi ha organitzada pel diumenge 31 de març, la 1a Volta Inclusiva a Sant Gregori, amb el lema “Tots som igual de diferents”.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*