Un grup de 10 joves comença a treballar al Grup MIFAS gràcies al Programa de Garantia Juvenil

Amb un contracte en pràctiques de 6 mesos a jornada completa

programa garantia juvenil 10 joves treball grup mifas
El president del MIFAS (davant) amb els 10 joves que treballaran durant 6 mesos a l’entitat // Foto: Grup MIFAS

Albert Carbonell, president del Grup MIFAS, ha donat aquest matí la benvinguda als 10 joves que s’estaran a l’entitat durant els propers 6 mesos treballant amb un contracte en pràctiques gràcies al programa Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que a atorgat al Grup MIFAS una subvenció de 110.000 €.

Els nois i noies beneficiaris d’aquest programa tindran un contracte a jornada completa que va des del mes d’octubre fins a l’abril de 2019. Tots els joves tindran un referent que els assessorarà i els farà seguiment i disposaran també d’un pla de treball adequat a la seva formació.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les persones contractades tindran el seu lloc de treball en diferents serveis i àrees de l’entitat: a la seu central de Girona hi haurà una psicòloga orientadora al Servei d’Integració Laboral; un treballador social al Servei d’Atenció i Suport a la persona amb discapacitat; un tècnic informàtic al Departament d’Informàtica i dos administratius, un per al Departament de Recursos Humans i un altre pel Departament d’Administració. Pel que fa als centres assistencials, hi haurà una curadora i una dinamitzadora per a la Residència Assistida; una auxiliar d’atenció a la dependència per al Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva; un integrador social pel Centre de Dia Pere Llonch de Vilafant i un tècnic de manteniment per fer suport a tasques de manteniment del grup.

Aquest és el tercer any que MIFAS és beneficiària del programa. Durant els exercicis 2016 i 2017 del total de les 18 persones joves contractades, 6 van quedar-se en plantilla un cop finalitzat el programa i a dia d’avui 5 d’elles continuen treballant a l’entitat.

BANER_300X250

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que té com a objectiu facilitar l’accés dels joves al mercat laboral, després d’acabar els seus estudis o quedar-se sense feina. El programa rep el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil per a joves d’entre 16 i menors de 30 anys.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*