Un centenar de nedadors participen a les Jornades Esportives d’AMPANS dedicades a l’esport d’aigua

Celebrades a les Piscines Municipals de Manresa

nedadors-jornades-esportives-ampans-esport-aigua
Nedadors participant a la Jornada Esportiva de l’entitat // Foto: AMPANS

Les Piscines Municipals de Manresa ha acollit una nova edició de les Jornades esportives d’AMPANS que organitza l’entitat des de fa quinze anys, i que enguany giraven entorn dels esports d’aigua.

Hi han participat més d’un centenar de nedadores i nedadors que són usuàries del servei de centre ocupacional que AMPANS ha desplegat a municipis com Sallent, Sant Joan de Vilatorrada, Manresa, Santpedor i Súria, i que entre les activitats que hi desenvolupen, practiquen natació durant tot l’any.

BANER_300X250

Els participants han rebut el suport dels monitors de les instal·lacions esportives amb qui realitzen l’activitat a les diferents piscines on assisteixen: Club Natació Sallent, GIMBE i Piscines Municipals de Manresa, i dels professionals d’AMPANS, a més de companys i familiars que hi han assistit com a espectadors.

S’han premiat les modalitats de crol, braça, esquena, papallona i estil lliure. L’entrega de premis ha anat a càrrec de Jordi Vidal, Coordinador del complex esportiu de les Piscines Municipals que gestiona Aigües Manresa, Mariano Herranz, Director tècnic de CN Minorisa, i Sebastià Catllà, President d’AMPANS.

La Jornada Esportiva ha finalitzat amb una exhibició per part de l’equip de Natació Artística del CN Minorisa, i amb l’entrega d’un petit obsequi per als participants i d’un piscolabis, amb la col·laboració de Decathlon i Caprabo.

L’objectiu de la jornada, que es realitza des de fa 15 anys, és crear un campionat on es practiquin les diferents disciplines esportives que es realitzen durant l’any i que posi en valor la pràctica de l’esport com a mecanisme d’inclusió.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*