Txarango actuarà en concert al Festival inclusiu INSPIRA per celebrar els 50 anys de la Fundació MAP

L’acte central de la commemoració es farà a Ripoll el 29 de setembre

Txarango festival inclusiu inspira fundacio map ripoll
Presentació del festival inclusiu Inspira // Foto: Fundació MAP

El proper 29 de setembre tindrà lloc el festival inclusiu INSPIRA, la nova cita que organitza la Fundació MAP per celebrar els 50 anys de l’inici dels serveis per a les persones amb discapacitat al Ripollès.

Es tracta d’una iniciativa que pretén reunir unes 4.000 persones al nou sector de La Devesa del Pla de Ripoll, que comprèn el passeig del Pla i l’avinguda del Tèxtil. Serà l’acte central de la commemoració del 50è aniversari en el què confluiran la cultura i les arts escèniques com a eina d’inclusió social. Una jornada lúdico-festiva amb activitats de tarda adreçades a tot tipus de públic (amb propostes per a infants, famílies, joves, adults…) i concerts al vespre.

El plat fort serà sens dubte el concert de Txarango, que actuarà a les 21h, precedit per un grup teloner, i seguit d’un discjòquei, que posarà música fins a ben entrada la matinada. 

Txarango i la Fundació MAP comparteixen molts dels valors que volem transmetre amb aquesta celebració: igualtat i equitat, convivència, justícia social, solidaritat, respecte, compromís, llibertat… Les relacions amb el grup d’arrels ripolleses i l’entitat arrenquen el 2015, quan van col·laborar en l’elaboració del calendari solidari anual del MAP. Posteriorment, el vincle es va tornar a fer palès amb l’edició de l’últim disc del grup, El cor de la terra, quan Txarango va escollir l’entitat com una de les iniciatives socials a qui donar veu a través de la cessió del 50% dels drets d’autor de la cançó Mil Ocells.

Però abans del concert de Txarango l’espai, dividit en diferents zones, servirà per a donar veu a diferents col·lectius i entitats vinculades a la cultura, la discapacitat i entitats del tercer sector. Una zona de sensibilització d’activitats de tipus artístics i espectacles; un espai d’activitats, espectacles i tallers per a un públic infantil i familiar; i una zona de serveis i food trucks, a més de l’escenari principal.

Les entrades generals tindran un cost de 10 euros (a partir dels 10 anys). L’entrada dels nens i nenes de 5 a 9 anys costaran 6 euros, mentre que els menors de 4 anys tindran l’entrada gratuïta.

Les entrades es podran aconseguir en línia, a través de la web del festival a partir del divendres 27 de juliol, i també físicament a partir del dilluns 30 de juliol, a la recepció del taller de la Fundació MAP i al restaurant CAT Can Guetes de Ripoll. La programació del festival i les possibles novetats que puguin anar sortint es poden consultar a través de la web del festival i de les xarxes socials Instagram i Facebook.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*