Trobada per posar projectes en comú i tancar l’any de la Taula de Salut Mental de l’Urgell i la Segarra

Es va presentar el projecte Keep Calm adreçat a joves amb trastorns mentals

trobada projectes taula salut mental urgell seegarra
La trobada va reunir a tots els agents de l’àmbit de la salut mental // Foto: Associació Alba

La presentació del projecte Keep Calm, adreçat a joves amb trastorn mental de la Segarra; les novetats del Pla Local Antiestigma; i el projecte de una nova Guia en Salut Mental, van ser les principals qüestions que es van abordar a la reunió que va tancar l’any de la Taula de Salut Mental de l’Urgell i la Segarra, que va reunir els agents del territori vinculats en l’àmbit de la salut mental, així com representants de les administracions locals.

La trobada, que tenia l’objectiu de posar en comú les novetats dels projectes, va comptar amb la presència de la Dra. Pilar Urdaniz, cap de la unitat de control de gestió de la Regió Sanitària de Lleida de CatSalut que va explicar un gran nombre de millores en salut mental que es començaran a implantar a Lleida. També es va presentar el nou equip del CSMIJ (Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil) de Tàrrega i Cervera que ha incorporat un nou psiquiatre ubicat a Cervera i nous professionals a la seu que hi ha a Tàrrega.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Projecte Keep Calm adreçat a joves amb trastorn mental de la Segarra té com a objectiu oferir-los orientació i acompanyament en temes de lleure inclusiu i fomentar la seva implicació en activitats del territori o en formacions. Aquest projecte es liderarà des de l’Associació Alba i el Centre l’Espígol de Cervera.

La Taula de Salut Mental Urgell Segarra va néixer l’any 2006 sota l’aixopluc de la Federació Salut Mental Catalunya amb l’objectiu de ser un espai d’intercanvi d’informació, reflexió, coordinació i recerca per trobar solucions a les problemàtiques en matèria de salut mental de cada territori i facilitar l’accés als recursos i serveis existents a través de polítiques i accions de proximitat. Actualment està representada per 12 agents del territori entre associacions, administracions i altres.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*