Tret de sortida a la 5a edició de la prova automobilística inclusiva i ecològica ‘No Límits Barcelona’

Se celebra el 29 de setembre al Moll de la Marina de Barcelona

5a edició prova automobilística no límits barcelona
És una prova adreçada a la participació de conductors/es amb discapacitat // Foto: ECOM

El Moll de la Marina de Barcelona tornarà a acollir el proper dissabte 29 de setembre al matí una nova edició de la prova esportiva No Límits Barcelona, una gimcana urbana i sense barreres que aposta per la inclusió i el respecte pel medi ambient, que organitzen conjuntament ECOM i Rally Classics.

El No Limits Barcelona, és una prova adreçada a la participació de conductors/es amb discapacitat (al volant dels seus automòbils, vehicles sense carnet o quad) i conductors/es de vehicles ecològics (elèctrics, híbrids, a gas o que consumeixen combustible fòssil i emeten un màxim de CO2, fins a 129 gr/km).

BANER_300X250

Està concebuda com una gimcana urbana inclusiva i ecològica que permet la participació –com a copilots/es– a infants a partir dels 12 anys perquè comencin a sensibilitzar-se sobre la riquesa de la diversitat i sobre la importància d’una conducció eficaç, sostenible i eficient.

Aquests conceptes es plasmen en les normes de la competició, on no guanya qui primer arriba sinó qui millor planifica el circuit, completant el passaport amb el menor nombre de punts possible després de passar per 6 controls de pas dels 16 que hi haurà distribuïts per zones emblemàtiques i de fàcil accés de la ciutat de Barcelona.

Es tracta de buscar el punts amb menys afluència per obtenir un millor resultat, sent l’orientació i la intuïció dels pilots les aptituds més importants. Tots els equips comencen amb 1.000 punts i cada control de pas es descompta una quantitat concreta segons el nombre de participants que hagin passat pel mateix emplaçament, fins a un màxim de 50 si un sol equip ha passat per aquell punt.

D’altra banda, en aquesta cinquena edició del No Límits Barcelona, i com en edicions anteriors, l’esdeveniment preveu l’organització d’activitats per gaudir i participar en família al Village, al Moll de la Marina de Barcelona, a tocar del Port Olímpic.

Aquest serà el lloc on durant tot el matí hi hauran activitats esportives, lúdiques i culturals, relacionades amb els vehicles ecològics i la discapacitat per amenitzar la jornada. També serà el lloc de sortida i arribada dels vehicles i on es farà l’entrega de trofeus al final de la jornada.

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i L’Institut Barcelona Esports i també amb la col·laboració de Voluntaris2000.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*